Aktuellt


Avsändare:

Datum: 11.10.2001


FINLANDSSVENSKT VIDEOFORUM XII 2001

Hej

Videoforum 2001 närmar sig med stormsteg och kommer att hållas den 16-18 november i Vasa på hotell Fenno, Vasklot.

För kost, logi och deltagande fre-sö är priset 540 mk för icke medlemmar och 300 mk för medlemmar.

För endast kost och deltagande fre-sö är priset 210 mk för icke medlemmar och 140 mk för medlemmar.

Anmälningar sker senast fredag 2.11 till förbundets kansli på tel.nr. 02-2500 515 eller 040-7337745.

Programmet för forumet skickas ut så fort det fått sin slutliga form och om någon har frågor går det bra att ringa förbundets kansli.

Videotävlingen

Som vanligt ordnas en videotävling i anslutning till videoforum. Det gäller för er att söka bland hyllorna efter den produktion ni önskar delta med och sänd in bidraget tillsammans med den tävlingsblankett som medföljer i detta brev. Den totala prissumman är 7.500 mk. Dessutom utdelas Kalle-statyetten till videotävlingens förstapristagare. Tävlingsbidragen får vara högst 20 min långa. Bidrag som deltar i klassen bästa lokal-tv produktion skall vara producerade av och för en lokal-tv kanal och sänts i lokal-tv. Tävlingsbidragen skall sändas till juryn på VHS-kassett, och endast ett program per kassett är tillåtet. På kassetten skall det tydligt framgå titel, längd och vem som gjort programmet. Bidragen skall skickas till Karl Sahlgren, 03300 Otalampi senast 5.11 2001.

Övrigt

Till höstens videoforum önskas att alla lokal-tv stationer gör en 5-minuters presentationsfilm om ert arbete. Hur er studio och teknik ser ut ? Hur ni jobbar? Och kanske också några klipp föreställande material ni sänder ut. Så gott som alla lokal-tv:n har idag en snurrande text-slinga i rutan. Ta en kopia av den så diskuterar vi format och dylikt på forumet.

Det var allt för nu. Vi återkommer!

Maria Launonen, sekr.
Finlandssvenska lokal-tv förbundet


 


../Hem

(c) Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.