Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
Info-brev 1/95

FÖRBUNDET FINLANDSSVENSK LOKAL-TV
Meddelande 19.06.1995

Hej igen!

Som ni sett håller Förbundet i samarbete med Trafikministeriet på och gör en inventering av er alla. Och trots att det kanske känns jobbigt med att fylla i alla uppgifter hoppas vi verkligen att ni gör ett gott försök.

Sommaren i vårt land är visserligen kort, men hoppeligen finns det tid för också programproduktion. Det är nämligen så att vi har spikat fast datum för Videoforum 1995. Det är 18-19.11 1995. Och platsen är ännu tillsvidare öppen. Återkommer när vi vet mera.

Videotävlingen i år har tre rubriker. Som ni redan nu kan börja fundera över. 1) Programmet för FST - ett program på högst 10 minuter som kan anses intressera alla finlandssvenskar. 2) Bästa lokal-TV logon - alltså er logo som ni använder, alla tävlar mot alla och vinnare utses. 3) Roligaste programmet - humor eftersöks alltså, gör något roligt, galet, beskt, bitskt men skoj högst 5 minuter.

Än är det långt till november, men sommaren är ju en trevlig tid att filma på i alla fall, klippa kan man ju göra mörka hösstkvällar... Än en gång, lycka till med undersökningen och trevliga video- och semesterstunder önskar

Ylva Fjäder sekreterare


TillbakaHem
(c) Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.