Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
Infobrev
30.9.2003
Videoforum! Videoforum!

Hej!
Nu ser vi fram emot ett nytt videoforum, Videoforum XV, som kommer att gå av stapeln på hotell Victoria i Tammerfors den 1-2 november. Som ni märker så har vi valt att ha forum endast lördag och söndag detta år, men det blir inte sämre för det. Vi ska sätta mycket tid på screening av alla våra filmer eftersom det under forumen har framkommit att deltagarna vill ha mer av det, och så blir det förstås också en videotävling där jag hoppas att ni alla ska aktivera er.

Videotävlingen
Samma regler gäller som tidigare år. Sänd in nåt av de program du själv eller lokal-tv:n har producerat. Programmen får inte vara längre än 20 minuter, och så fyller ni noggrannt i den blankett ämnad för tävlingen som medföljer i detta brev. Det börjar också bli bråttom. Senast den 17 oktober ska ert bidrag vara poststämplat och det sänds då till Karl Sahlgren, 03300 Otalampi, som precis som tidigare år sitter med i juryn. Tävlar gör ni om en summa pengar och den åtråvärda Kallestatyetten.

Program
Ett preliminärt program medföljer som ni märker i det här brevet. Här har vi gett utrymme för tillägg och ändringar. En del tekniska frågor planerar vi också att hinna med. Det är förstås inte bara vi aktiva inom lokal-Tv som ska finnas med på ett forum utan vi bjuder också in folk som ska visa oss nya saker. Mer utförligt program kommer senare att finnas på förbundets hemsida, och dessutom skickar jag förstås ut nya färska exemplar till er som kommer att finnas med på årets videoforum.

Anmälningar
Nu tycker jag att ni alla ska delta i årets videoforum. Gunvor Häggman och jag har fått en guidad tur på hotell Victoria och blev förstås väldigt imponerade. Fina konferensutrymmen, vackra rum med bra utrymme och en underbar bastuavdelning där vi också har en alldeles egen pool. Vi ska umgås, byta idéer och erfarenheter med varandra osv.

Deltagaravgift
Deltagaravgiften är 110 euro, och för medlemmar 73,50 euro. Anmälningar tas emot av mig antingen per telefon eller e-mail. (Uppgifter längst ner på sidan)
Jag vill ha din anmälning senast den 17 oktober för att kunna ge hotellet den information dom vill ha inför vår ankomst. Nämn gärna vid anmälningen om du behöver någon speciell kost eller andra önskemål du har.

Så sätt igång och leta fram fina videofilmer och kontakta mig för anmälning till årets videoforum.

Ha det riktigt bra tills vi ses!

Maria Launonen
sekreterare

tel. 0500-163732

e-mail. nartv at narpes.fi (märk "Maria" i ämnesrutan)

TillbakaHem
(c) Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
www.lokaltv.org