Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
Infobrev
28.10.2005

Hej

Nu har det blivit dags att anmäla sig till årets videoforum. Datum för detta är den 19-20.11 och vi kommer att hålla till på hotell Victoria i Tammerfors där vi redan varit vid några tidigare forum. Ett preliminärt program sänder jag med här i brevet, men fortfarande kan det alltså ske förändringar i det.

Din anmälan vill jag ha senast den 8 november. Den tas emot per telefon på nummer 0500-163732 eller 050-4024924. Det går också bra att sända e-mail på adressen . Skriv då "videoforum" i ämnesområdet så jag kan hålla anmälningarna skilda från när-tv:s övriga meddelanden. Jag vill ha dina kontaktuppgifter, så jag snabbt kan nå dig i fall att jag har nåt ärende.

Pris för icke medlemmar:
138 euro/person - videoforum + mat + dubbelrum
Pris för medlemmar:
60 euro/person - videoforum + mat + dubbelrum

Jag vill också påminna om videotävlingen. Fortfarande finns det tid att sända in bidrag, och vara med och tävla om Kallestatyetten och det Nygrenska videopriset på totalt 1500 euro. Senast den 4 november ska bidragen finnas Karl Sahlgren tillhanda. All information, kontaktuppgifter, regler och anmälningsblanketter hittar du på vår hemsida www.lokaltv.org

Ha en fortsatt trevlig höst så ses vi den 19 november på videoforum

Maria Launonen
sekr

 

 

TillbakaHem
(c) Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
www.lokaltv.org