Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
Infobrev
9.6.2006

Hej, hej

Så var det sommarlov, åtminstone för studerandena. En del av er kanske också tar sommaruppehåll med produktionen, medan andra fortsätter som vanligt. Nog om det, hoppas ni haft en trevlig inledning på sommaren.

Styrelsen hade i maj möte och träffades då i Vasa, för att bl.a diskutera de projekt som förbundet nu jobbar med. Vi hoppas att ni fortsätter aktivera er i Aquila och byta program så ofta som möjligt, och också aktiverar ungdomarna i verksamheten eftersom det ju även finns kulturfondsbidrag i det i form av generationsskiftesprojektet. Vid videoforum i höstas så skrevs ju projektet om en del, enligt vilket det också betalas ut 800 euro i lärararvode. Läraren ska förstås ha goda kunskaper och förmåga att lära ut både tekniskt och visuellt. Information om det nya systemet finns på hemsidan samt information om hur ansökningen till kulturfonden går till.

Det har blivit dags för medlemsavgiften på 50 euro som betalas in med det bankgiro som medföljer. Ska betalas innan 30.6 2006 för att garantera medlemskap.

Vi i styrelsen har också börjat planera höstens videoforum som planeras den 18-19 november 2006 på hotell Victoria i Tammerfors. För att vi ska få ut det bästa av forumet är ni välkomna med idéer. Kontakta nån i styrelsen så ordnar vi det praktiska. Styrelsens kontaktuppgifter finner du på hemsidan www.lokaltv.org

Hej tå.

med varma sommarhälsningar,
Maria Launonen
sekr

 

 

TillbakaHem
(c) Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
www.lokaltv.org