Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
Infobrev
2.10.2007

Hej

Det var ett tag sen, men nu är vi igång igen. I november blir det åter videoforum den 17-18 november, och denna gång ska vi vara på hotell Victoria. Jag vill ha era anmälningar så fort som möjligt, för hotellets skull. Men senast den 31 oktober 2007. Du kan antingen anmäla dig per e-mail: nartv at narpes.fi eller ta telefon och ring 0500-163732 el 050-4024924. Jag vill då veta om ni närvarar båda dagarna och eventuella matdieter.

Det har nu blivit aktuellt med samarbetet mellan lokal-tv och FST5, och vi kommer att diskutera detta på videoforum. Ulla Mangs finns med i Tammerfors för att berätta om projektet och hur det ska gå till. Tommy Mård kommer att gå igenom upphovsrätt och dylikt. Bengt Klemets är producent för projektet, och han kommer också att finnas med på videoforum, men då som jurymedlem. Tommy Mård blir den andra jurymedlemmen och Christina Ågren sitter också med som hon ju har gjort ett par år nu. Då vi pratar om jurymedlemmar så handlar det förstås om videotävlingen. Tre klasser deltar; lokal-tv produktion som belönas med Nygrenska priset, och ettan erhåller förstås Kalle-statyetten. Vi har öppna kategorin och ungdomspris Leta nu igenom arkivet, så meddelar vi sen om sista inlämningsdag och adress dit ni ska sända programmen. Denna gång tas endast DVD emot, ingen VHS.

Vi ska ha mycket screening på forum även i år. I övrigt planeras programmet fortfarande, men vi återkommer snart med mer information.

Om ni nu har fått det här brevet endast brevledes, och inte per e-mail så ber jag er kontakta mig och ge era e-mail adresser. Detta är nämligen sista infobrevet som sänds ut per post - efter detta kör vi endast elektroniskt. Ni kan sända uppgifterna till nartv at narpes.fi. Märk ämnesrutan med lokal-tv.

Det vi vill veta är: lokal-tv:s namn, studioadress med postnummer och eventuell studiotelefon och e-mail till studion. Ordförandens eller ansvarigs namn och e-mail, samt medarbetares namn och e-mail adresser. En del eller alla uppgifter saknas från Malax TV, Pargas tv, Ekenäs TV och Pedersöre TV. Och övriga som vet med sig att de inte meddelat uppgifterna så får naturligtvis också göra det.

Tack för mig!

Maria Launonen, sekr
Finlandssvenska Lokal-Tv förbundet

 

TillbakaHem
(c) Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
www.lokaltv.org