Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
Infobrev
9.9.2008

Hej

Det var en tid sen som jag hört av mig, men förbundet lever nog fortfarande. Det har varit lite semestrar och sånt. Hoppas att också ni har haft en trevlig sommar.

Nu vill jag informera er om att årets videoforum närmar sig, sakta men säkert. Om ett par månader är det återigen dags att ha häftiga tv-program klara som vi alla kan få njuta av i Tammerfors i höst ( videoforum kommer att hållas där även i år). Preliminärt datum för detta är 15-16 november. Så se till att ni har ledigt då så ses vi.

I övrigt vill jag bara uppmärksamma er på att Ulla Mangs jobbar för fullt med Lokal-TV fönstret för FST5 nu, och nu får vi igen följa med allas program på tv. Det har ju blivit ett populärt program. Jag uppmanar er att sända in program till henne. Adressen är Ulla Mangs, Kristinestadsvägen 992, 64250 Pjelax. En trevlig liten by i hjärtat av Närpes.

Vi hoppas från förbundets sida att ni kommer med önskemål till årets Videoforum. Ni kan ringa mig på tel 050-4024924, så får vi diskutera. Vi i styrelsen kommer att ha möte den 14 september, så det vore bra om ni hörde av er före det så vi kan ta med det i vårt möte. Det går också bra att kontakta vår ordförande Jan Sundqvist på e-mail nytv@bastu.net

Vi hörs,
Med varma hälsningar från Maria Launonen, sekr
Finlandssvenska Lokal-TV förbundet.

Hejdå

 

TillbakaHem
(c) Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
www.lokaltv.org