Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
Infobrev
22.10.2014

Hej alla!
Sommaren är över och hösten är här. Vi i styrelsen håller på och planerar kommande videoforum och hoppas att ni alla är beredda på en utflykt till Tammerfors även i år. Videoforum ordnas den 15-16 november på hotell Victoria i Tammerfors.
Vi ska förstås även i år dela ut en Kalle-statyett till den bästa lokal-tv produktionen så det är dags att gå igenom arkivet nu alla. Information om tävlingen, anmälningar och regler finner ni på vår hemsida. Här finns även anmälningsblanketter att printa ut. Bidragen skall vara inne senast 7.11 till Mischa Hietanen. Adressuppgifter finns på anmälningsblanketten.

Det har funnits önskemål om att ge mer tid till diskussioner om sånt som berör just er egen lokal-tv. Därför har vi gett mer utrymme i programmet åt detta i år och hoppas att ni alla ska få svar på era frågor.

Men som vanligt så ska vi förstås också njuta av våra tv-program och se på dem. Jag tar redan nu emot anmälningar till videoforum. Sista anmälningsdag är den 30 oktober.
Anmälningar kan göras på maria.launonen@gmail.com
eller per telefon 0500-163732, 050-4024924

Om du anmäler dej via mejl vill jag ha namnuppgifter, telefonnummer och vilken lokal-tv ni representerar. Meddela även eventuella specialdieter.

För närvarande är vår e-mejl server nere så därför kommer infon endast brevledes tillsvidare så vi hoppas att ni meddelar alla era medarbetare om vad som är på gång.

Mvh,
Maria Launonen, sekr.                                  
Finlandssvenska lokal-TV förbundet r.f.

 

TillbakaHem
(c) Förbundet Finlandssvensk Lokal-TV r.f.
www.lokaltv.org